Η BMW M3 συναντά την KW Clubsport

nilsernst_m3_schweiz_03

Η Ελβετία έχει μερικές από τις καλύτερες διαδρομές για τους λάτρεις της οδήγησης. Όποιος έχει περάσει από τα φημησμένα Bernina Pass, Col de la Croix, San Bernandino και St. Bernard Pass σίγουρα συμφωνεί. Και όσο περισσότερο απολαμβάνεις τη διαδρομή τόσο λαχταράς μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW.

Έτσι και ο φαν του KW Nils Ernst από την Ελβετία ξεκίνησε να πραγματοποιεί το όνειρό του αποκτώντας μια BMW M3 και τοποθετώντας ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Clubsport 2-way!

Με εύρος χαμηλώματος μεταξύ 15 και 40 χιλιοστών η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Clubsport κλείνει το κενό μεταξύ των φτερών και των Advan ADV-1 τροχών. Στον εμπρός άξονα οι ζάντες είναι 20χ9” ενώ στον πίσω 20χ10,5”. Πίσω από τους τροχούς υπάρχουν μεγάλα κεραμικά φρένα από την BMW Individual.

H Clubsport 2-way έχει 12 κλικ ρύθμισης για την ταχύτητα βύθισης στο lowspeed δίνοντας τη δυνατότητα στο Nils να αυξάνει την πρόσφυση των 255/R20 και 285/R20 Michelin Supersport ελαστικών της BMW.

Για την ταχύτητα επαναφοράς η ανάρτηση έχει ενσωματωμένο ρυθμιστικό στο πάνω άκρο του αμορτισέρ με 16 κλικ ρύθμισης.

Επίσης η Clubsport δίνει τη δυνατότητα στο Nils να ρυθμίσει την camber αφού στον εμπρός άξονα είναι εφοδιασμένη με ρυθμιζόμενα top mounts.

Οι carbon λεπτομέρειες στό πίσω μέρος καθώς και το σύστημα εξάτμισης είναι από την BMW M Performance. Ο Nils είναι πραγματικά ευχαριστημένος από την Μ3 του : ” από τότε που τοποθέτησα την KW Clubsport η Μ3 μου συμπεριφέρεται στο δρόμο όπως θα έπρεπε κάθε μοντέλο BMW M! Σε ευχαριστώ KW!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη