Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Variant 3 για το AUDI RS3 sedan

kw_audi_rs3_sedan_on_road_front

Η επιτυχημένη πορεία του Audi RS3 συνεχίζεται, και μάλιστα για πρώτη φορά παρουσιάζεται το σπορ μοντέλο της Audi σε έκδοση sedan. Μαζί με το facelift του RS3 Sportback και την παρουσίαση του RS3 sedan ήρθε και η αύξηση της ιπποδύναμης του 2,5 λίτρων πεντακύλινδρου τούρμπο κινητήρα ο οποίος πλέον αποδίδει 400 ίππους. Ο KW πλέον προσφέρει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για το νέο Audi.

Η τεχνολογία αναρτήσεων του KW επιτρέπει τη ξεχωριστή ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς (rebound) και της ταχύτητας βύθισης (bump). Έτσι ο οδηγός μπορεί να μεταβάλει την άνεση, την πρόσφυση, τη σταθερότητα και τα οδηγικά χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί να απολαύσει τις δυνατότητες του Audi ακόμα και σε οριακές συνθήκες. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 3 είναι η καλύτερη λύση για χρήση δρόμου.

Εκτός από τη ρύθμιση της ταχύτητας βύθισης και επαναφοράς, η KW Variant 3 προσφέρει και ρύθμιση ύψους.

Η ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς έχει 16 κλίκ και επιδρά στην άνεση και στο κράτημα στο δρόμο. Αντίστοιχα η ταχύτητα βύθισης έχει 12κλικ και επιρεάζει τις κλίσεις του αμαξώματος και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Σε περίπτωση που το Audi RS3 είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονική εργοστασιακή ανάρτηση, η KW Variant 3 συνοδεύεται από το KW Cancelation kit, το οποίο είναι λύση Plug&Play. Κατά την τοποθέτηση της ανάρτησης το cancelation kit συνδέεται στις εργοστασιακές πρίζες και ακυρώνει τον ηλεκτρονικό έλεγχο της ανάρτησης. Το cancelation kit δεν επιρεάζει τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά βοηθήματα του αυτοκινήτου τα οποία λειτουργούν κανονικά.

Εκτός από τις ρυθμιζόμενες βαλβίδες για τη βύθιση και την επαναφορά, η KW Variant 3 έχει και προρυθμισμένη βαλβίδα για την επαναφορά στο high speed.

Οι βαλβίδες αυτές έχουν τεχνολογία “blow-off” έτσι ώστε όταν το αυτοκίνητο περνάει από κακοτεχνίες στο οδόστρωμα ανοίγουν στιγμιαία ειδικά bypass διατηρώντας την άνεση αλλά και την πρόσφυση με το δρόμο.

Με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας η KW Variant 3 δίνει τη δυνατότητα να διατηρείται η άνεση κατά την οδήγηση ακόμα και στο μέγιστο χαμήλωμα.

Το εύρος χαμηλώματος της KW Variant 3 για το Audi RS3 sedan είναι από 10 έως 35 χιλιοστά ανά άξονα καθώς το RS3 είναι ήδη χαμηλωμένο από το εργοστάσιο. Το αντίστοιχο χαμήλωμα στην κανόνικη έκδοση του Α3 φτάνει έως τα 60 χιλιοστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη