Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW για την νέα γενιά Lexus IS

low_lexus_is_340_chase_001

Ο KW τώρα προσφέρει ρυθμιζόμενη ανάρτηση Variant 3 για το IS 250 με τους 208 ίππους, για το υβριδικό μοντέλο IS 300h με συνολική ιπποδύναμη 223 ίππους και για το IS 350 με τους 310 ίππους που είναι διαθέσιμο μόνο στην Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. Η ανοξείδωτη αυτή ανάρτηση έχει ξεχωριστή ρύθμιση για την ταχύτητα βύθισης και επαναφοράς και έχει εύρος χαμηλώματος μέχρι 45 χιλιοστά. Έτσι βελτιώνεται και η εμφάνιση αλλά και η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Το χαμήλωμα στις ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις του KW για τα Lexus IS250, Lexus IS300h και Lexus IS350 γίνεται απευθείας από το ανοξείδωτο γόνατο μέσω του τραπεζοειδούς σπειρώματος. Τα μοντέλα Lexus IS ανήκουν στο γκρούπ της Toyota και έχουν εύρος χαμηλώματος από 15 έως 45 χιλιοστά στον εμπρός άξονα και 10 έως 40 χιλιοστά στον πίσω.

“Οι εποχές που το χαμήλωμα με ρυθμιζόμενη ανάρτηση ισοοδυναμούσε με απώλεια της άνεσης έχουν πια τελειώσει” εξηγεί ο product manager toy KW Johannes Wacker. Ήδη με τις βασικές ρυθμίσεις του εργοστασίου οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW βελτιώνουν την ευστάθεια του Lexus IS και την ακρίβεια στις στροφές. “ Η Variant 3 είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ που καλύπτει πλήρως τις οδηγικές ανάγκες του οδηγού.” συνεχίζει ο Joahennes Wacker.”Ειδικά στις ΗΠΑ το Lexus είναι ιδιαίτερα δημοφιλές,όπως και το ιβρυδικό μοντέλο. Αρκετοί οδηγοί με σπορ ανησυχίες εμπιστεύονται το IS 350 με τον κινητήρα των3,5λίτρων V6 με τους 310ίππους. Η KW Variant3 με τη ξεχωριστή ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς με 16κλίκ δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να επιρεάσει το κράτημα και την άνεση. Αντίστοιχα η ρύθμιση της ταχύτητας βύθισης έχει 12κλίκ. “ Σε συνδιασμό με τα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά των ελαστικών, ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει τις κλίσεις του αμαξώματος”. Για τις ρυθμίσεις δεν χρειάζονται εργαλεία καθώς τα ρυθμιστικά υπάρχουν πάνω στα αμορτισέρ. Τα μοντέλα IS της Lexus που είναι εφοδιασμένα με ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW είναι πιο σταθερά και ασφαλή κατά την οδήγηση στο όριο.   

Απόδειξη για την απόδοση και την ποιότητα της ρυθμιζόμενης KW Variant3 είναι η τοποθέτηση της στο βελτιωμένο Lexus IS340 με τους 700ίππους από τον 6κύλινδρο 3,4λίτρων κινητήρα Toyota Supra το οποίο δημιουργήθηκε με βάση το IS 250 για την έκθεση SEMA.

Σχετικά με τον KW:

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην εξέλιξη συστημάτων ανάρτησης,με πολλές επιτυχίες στο διεθνή μηχανοκίνητο αθλητισμό, με κατασκευή εξατομικευμένων λύσεων και με μεγάλη δυναμική σε καινοτόμες λύσεις αναρτήσεων- το όνομα KW με την τεράστια γκάμα του σε προιόντα – κατατάσσεται στους κορυφαίους κατασκευαστές ολοκληρωμένων συστημάτων ανάρτησης στον κόσμο. Πολύπλοκες και υψηλής τεχνολογίας βαλβίδες αμορτισέρ, σετ ζανφόρ,ελατήρια, sport αναρτήσεις χαμηλώματος,ρυθμιζόμενες αναρτήσεις,ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις και πολλά ακόμα προιόντα, τα οποία θα κρατήσουν υπό έλεγχο την αναρτώμμενη και μη μάζα του οχήματος, ακόμα και σε οριακή οδήγηση,είναι τα προιόντα της μεγάλης γκάμας του KW.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη