Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW για τη νέα Mustang

low_kw_v3_ford_mustang_standaufnahme01

O KW είναι για αρκετά χρόνια προμηθευτής αναρτήσεων σε διάφορους βελτιωτές στις ΗΠΑ και έτσι έχει δημιουργηθεί μια επιτυχημένη παράδοση στις συνεργασίες με αμερικανικά αυτοκίνητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ειδικά μοντέλα Dodge Viper SRT 10 ACR τα οποία πανηγύρισαν ιστορική νίκη σε 24ωρο αγώνα όλα εφοδιασμένα με αναρτήσεις KW.

Οι λάτρεις της νέας Ford Mustang μπορούν να οφεληθούν από αυτή την εμπειρεία τοποθετώντας ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 1 ή Variant 3 στο αυτοκινητό τους.

 

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW έχουν εύρος χαμηλώματος από 30 έως 50 χιλιοστά στον εμπρός άξονα και από 20 έως 40 χιλιοστά στον πίσω.

Με την τοποθέτηση ρυθμιζόμενης KW ανάρτησης η λίγη υπερστροφή που παρουσιάζει η νέα Mustang θα ελαχιστοποιηθεί.

Όσοι θέλουν να εκμεταλευτούν τις δυνατότητες της νέας Mustang θα πρέπει να προμηθευτούν μια Variant 3 η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία των αγώνων για οδήγηση στο δρόμο. Η Variant 3 με τις ξεχωριστές ρυθμίσεις θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.

Η Variant 3 προσφέρει ανεξάρτηητ ρύθμιση για την ταχύτητα βύθισης και την ταχύτητα επαναφοράς. Η επαναφορά έχει 16 κλικ ρύθμισης και επιδρά στο κράτημα και την άνεση του αυτοκινήτου.

 

Η βύθιση εχει 12 κλικ ρύθμισης και επιρεάζει τις κλίσεις του αμαξώματος.

Η ρυθμιζόμενη αναρτησή KW Clubsport για την νέα Mustang θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό. Ήδη ο Sebastian Asch οδηγός στο ADAC GT Masters και γιός του θρυλικού οδηγού αγώνων Roland Asch βρίσκεται στα κεντρικά του KW για τις δοκιμές εξέλιξης της ανάρτησης

Η Variant 1 όπως και η Variant 3 έχει έυρος χαμηλώματος έως 50 χιλιοστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη