Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW για το νέο John Cooper Works

low_kw_mini_john-cooper-works_f56_fahraufnahme_002

Οι λάτρεις του ΜΙΝΙ που θέλουν να ενισχύσουν την αίσθηση cart που έχει το η πιο δυνατή έκδοση ΜΙΝΙ (231hp) τώρα έχουν στη διάθεσή τους τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις του KW

Οι σειρές Variant 1, Variant 2, Variant 3 και Clubsport επιτρέπουν χαμήλωμα έως 45χιλιοστά και βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Για όσους θέλουν περισσότερη άνεση στην καθημερινή χρήση ο KW προσφέρει την σειρά Street Comfort η οποία με τις διαφορετικές ρυθμίσεις και τα ελατήρια είναι πιό άνετη από την εργοστασιακή ανάρτηση ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το αυξημένο κράτημα και την συμπεριφορά στο δρόμο.

Οι σειρές ρυθμιζόμενων αναρτήσεων του KW μαζί με το χαμήλωμα είναι η ιδανική λύση που θα ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε οδηγού. Η γκάμα αναρτήσεων που προσφέρει ο KW έχει τέτοιο ευρος ώστε όλοι να μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη ανάρτηση. Από τον οδηγό που θέλει άνεση και κράτημα, με την Street Comfort έως τον οδηγό που θέλει απόλυτες επιδόσεις στην πίστα με την Clubsport.

Βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά

Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση του KW Clubsport είναι η ιδανική επιλογή για να εκμεταλλευτεί ο οδηγός στο απόλυτο τις δυνατότητες της πιο δυνατής έκδοσης του ΜΙΝΙ John Cooper Works. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδιασμό με την δοκιμασμένη στους αγώνες τεχνολογία του KW κάνει την Clubsport ιδανική για track days. Ο στόχος κατά την εξέλιξη της ανάρτησης ήταν να ενισχύσουμε την αίσθηση cart που προσφέρει το John Cooper Works ώστε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.

Η KW Clubsport είναι εφοδιασμένη με αγωνιστικά ελατήρια και υψηλής απόδοσης γόνατα ώστε να συνδιάζεται αρμονικά με σπορ ή semi slick ελαστικά για τα track days. Τα γόνατα έχουν 16 κλικ ρύθμισης για την ταχύτητα επαναφοράς και 12 κλίκ για την ταχύτητα βύθισης. Επίσης η ανάρτηση συνοδεύεται από ρυθμιζόμενα top mounts που επιτρέπουν την ρύθμιση της camber με στόχο οι τροχοί να έχουν πάντα την ιδανική πρόσφυση στις στροφές. Τα αλουμινένια ρυθμιζόμενα uniball top mounts είναι διαθέσιμα μόνο στην Clubsport.

Για όσους δεν οδηγούν το ΜΙΝΙ τους συχνά σε πίστες αλλά θέλουν υψηλές επιδόσεις προτείνουμε την KW Variant 3. Όπως και στην Clubsport έτσι και στη Variant 3 υπάρχουν 16 κλικ ρύθμισης για την ταχύτητα επαναφοράς και 12 κλίκ για την ταχύτητα βύθισης. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο αναρτήσεις βρίσκονται στις λεπτομέρειες.

Η Clubsport έχει αγωνιστικά ελατήρια και οι βαλβίδες των γωνάτων είναι σχεδιασμένες για χρήση σε πίστα με semi slick ελαστικά, ενώ η Variant 3 προορίζεται για σπορ οδήγηση στο δρόμο με ελαστικά δρόμου. Για τους οδηγούς που θέλουν λιγότερες ρυθμίσεις από την ανάρτηση τους ο KW προτείνει την Variant 2 που ρύθμίζει μόνο την ταχύτητα επαναφοράς.

Για όσους θέλουν μόνο χαμήλωμα με βελτίωση των χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου η καλύτερη επιλογή είναι η ρυθμιζόμενη KW Variant 1.

Περισσότερη άνεση ακόμα και σε κακής ποιότητας δρόμους

Αν η εργοστασιακή ανάρτηση δεν σας ικανοποιεί ως προς την άνεση ή το ΜΙΝΙ σας είναι αναγκασμένο να κυκλοφορεί σε χαμηλής ποιότητας δρόμους τότε η KW Street Comfort είναι η ιδανική λύση. Με εύρος χαμηλώματος από 15 έως 35 χιλιοστά και ελατήρια που βελτιώνουν την άνεση στην καθημερινή οδήγηση η KW Street Comfort είναι η χρυσή τομή ανάμεσα στην άνεση και την σπορ συμπεριφορά.

Όπως και η Variant 2, η Street Comfort έχει 16 κλικ ρύθμισης για την ταχύτητα επαναφοράς ώστε ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει πιο άνετη ή πιο σφιτκή ρύθμιση ανάλογα με τις συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη