Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW για το νέο VW Golf 7 GTE

low_kw_golf7_gte_001

Επειδή οικονομία καυσίμου και επιδόσεις μπορούν να συνυπάρχουν ο KW τώρα προσφέρει ρυθμιζόμενες ανοξείδωτες αναρτήσεις για το πρώτο VW Plug-in-Hybrid, το Golf GTE.

Εκτός από τις σειρές Variant 1, Variant 2 και Variant 3 για το Golf GTE υπάρχει και η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW DDC Plug & Play.

Η ρύθμιση του ύψους σε όλες τις επιλογές KW γίνεται στον εμπρός άξονα μέσω του τραπεζοειδούς σπειρώματος που βρίσκεται πάνω στο γόνατο της ανάρτησης και στον πίσω μέσω του ρυθμιστικού ύψους. Και στους δύο άξονες το πιστοποιημένο χαμήλωμα είναι μεταξύ 35 και 65 χιλιοστών.

Η ηλεκτρονική KW DDC Plug & Play είναι πλήρως συμβατή με την εργοστασιακή DCC ανάρτηση της VW.

Έτσι με το πάτημα του μπουτόν της DCC δεν αλλάζουν μόνο τα χαρακτηριστικά του κινητήρα του Golf GTE αυξάνοντας την ιπποδύναμη στους 204 ίππους αλλά αλλάζει και η συμπεριφορά της KW ανάρτησης.

Αν το αυτοκίνητο δεν έχει εργοστασιακή ηλεκτρονική ανάρτηση τότε ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ των KW Variant1 , Variant2 και Variant3. Η Variant1 έχει προρυθμισμένα χαρακτηριστικά ενώ η Variant2 δίνει τη δυνατότητα για ρύθμιση της ταχύτητας επαναφοράς με 16 κλικ επιρεάζοντας την άνεση κατά την οδήγηση.

Η ρύθμιση αυτή είναι πολύ σημαντική ειδικά αν έχει μεταβληθεί η διάσταση των τροχών. Για περισσότερη ακρίβεια στη ρύθμιση της συμπεριφοράς του αυτοκινήτου η Variant 3 προσφέρει εκτός από 16 κλικ για την ταχύτητα επαναφοράς και ξεχωριστά 12 κλικ ρύθμισης για την ταχύτητα βύθισης.

Αλλάζοντας την ταχύτητα βύθισης στον εμπρός άξονα το αυτοκίνητο αποκτά περισσότερη αμεσότητα ενώ στο πίσω άξονα επηρεάζει την υποστροφή / υπερστροφή. Η βαλβίδα της βύθισης είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιρεάζει τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου όταν αυτό περνάει κάποια λακούβα με μεγάλη ταχύτητα.

Αλλάζοντας την ταχύτητα της επαναφοράς επηρεάζεται η άνεση και το κράτημα στο δρόμο. Ο σχεδιασμός της ανάρτησης με το ενσωμάτωμένο ρυθμιστικό στο κάτω άκρο του γονάτου για τη βύθιση και την ρύθμιση της επαναφοράς από το πάνω άκρο του γονάτου επιτρέπει στον οδηγό να κάνει τις αλλαγές που θέλει χωρίς να χρειάζονται ειδικά εργαλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-5907406 ή στο info@troxos.com

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη