Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Variant3 και Clubsport για το Audi TT RS

audi_tt_rs_kw_gewindefahrwerke_007

Το νέο Audi TT RS ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα ΤΤ με τον 2,5λίτρων πεντακύλινδρο TFSI κινητήρα απόδοσης 400 ίππων.

Ο KW έχει εξελίξει την ρυθμιζόμενη ανάρτηση Clubsport 3-way για τους οδηγούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν όλες τις δυνατότητες του TT RS σε track days όπως έκαναν ήδη και οι συνεργάτες του Gedlich Racing, Instruktoren Börse, Manthey Racing, RSRNurburg, “Schnelle Schwaben” σε πίστες όπως το Nürburgring Nordschleife, το Hockenheimring, το Spa-Francorchamps και άλλες.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Clubsport ξεχωρίζουν από τις αναρτήσεις δρόμου καθώς είναι σχεδιασμένες για χρήση με ελαστικά semi slick και έχουν αγωνιστικά ελατήρια.

Με την αγωνιστική τεχνολογία βαλβίδων 3-way του KW ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει ανεξάρτητα την ταχύτητα επαναφοράς στο low speed (6 κλικ) και στο high speed (16 κλικ) και την ταχύτητα βύθισης στο high speed (14 κλικ).

Έτσι ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει την ανάρτηση για χρήση πίστας ή δρόμου και να εκμεταλλευτεί πλήρως και τις δυνατότητες του TT RS και τις πιθανές βελτιώσεις που έχει κάνει (πχ. αλλαγή διάστασης ελαστικών, roll cage κλπ).

Επίσης οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Clubsport είναι εφοδιασμένες με αλουμινένια ρυθμιζόμενα Unibal top mounts για περισσότερη αντοχή. Αλλάζοντας την γωνία camber τα ελαστικά αποκτούν περισσότερη επιφάνεια πρόσφυσης κατά τη στροφή.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW Clubsport 3-way για το Audi TT RS προσφέρουν χαμήλωμα και για τους δύο άξονες από 10 έως 35 χιλιοστά.

Για το Audi TT RS είναι διαθέσιμη και η KW Variant 3 που έχει το ίδιο εύρος χαμηλώματος ( αντίστοιχα στο TT 2.0 TDI είναι 50χιλιοστά ανά άξονα).

Η Variant 3 σε σχέση με την Clubsport έχει διαφορετικές βαλβίδες και διαφορετικά ελατήρια. Έτσι προσφέρει τον ιδανικό συνδιασμό μεταξύ επιδόσεων και άνεσης στην καθημερινή χρήση.

Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 3 είναι η καλύτερη λύση για τους οδηγούς που θέλουν να απολαύσουν τα οδηγικά χαρακτηριστικά του TT RS χωρίς να χάσουν την άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις.

Στην KW Variant 3 η ταχύτητα επαναφοράς έχει 16 κλικ ρύθμισης και η ταχύτητα βύθισης έχει 12 κλικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη