Ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 1 για ΜΙΝΙ F56 3-θυρο (με ηλεκτρονική ανάρτηση)

kw_mini_f56_fahraufnahme_01

Για το ΜΙΝΙ F56 3-θυρο ο KW Automotive προσφέρει από τις αρχές του 2015 ρυθμιζόμενη ανάρτηση Variant 1. Παρά την αύξηση σε διαστάσεις και βάρος σε σχέση με τον πρόκατοχό του, το ΜΙΝΙ F56 παραμένει διασκεδαστικό και ευχάριστο στην οδήγηση ακόμα και με την εργοστασιακή ανάρτηση. Ο συνδιασμός του καταπληκτικού πατώματος με την τεχνολογία του KW δημιουργεί ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση KW Variant 1είναι η απόλυτη λύση για τον οδηγό που θέλει να βελτιώσει την εμφάνιση και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου χωρίς να θυσιάσει την άνεση και την ποιότητα κύλισης. Οι έμπειροι τεχνικοί του KW έχουν προρυθμίσει τις βαλβίδες στην Variant 1 με στόχο την καλύτερη ισοροπία μεταξύ σπορ συμπεριφοράς, άνεσης και ασφάλειας. Έτσι ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει το ύψος ( από 25 έως 45 χιλιοστά και στους δύο άξονες ) χωρίς να ανησυχεί για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Λόγω της ανοξείδωτης κατασκευής τους οι αναρτήσεις του KW προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και εγγυημένη μακροβιότητα. Όπως δείχνει και το τέστ με το αλατόνερο το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Έσλιγκεν οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KW ακόμα και μετά από 480 ώρες εφαρμογής σπρέι αλατόνερου για να εξομειωθούν όλες οι περιβαλλοντολιγές συνθήκες δεν εμφανίζουν κανένα σημάδι διάβρωσης.  

  • Ιδανικά προρυθμισμένες βαλβίδες
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ρυθμιζόμενη κατά το ύψος
  • Υψηλής ποιότητας υλικά για μακροβιότητα
  • Αριθμός προιόντος 102200ΑΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Aston Martin Vantage AMR GT3 Evo και Aston Martin Vantage AMR GT4 Evo του 2024 είναι εξοπλισμένα με αμορτισέρ αγωνιστικού τύπου KW Solid Piston Motorsport.

Fichtenberg (Γερμανία), 12 Φεβρουαρίου 2023 – Είτε στη Γερμανία, την Ευρώπη, την Αμερική ή την Ασία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εργοστασιακών ομάδων, είναι σε ανοδική πορεία

KW Variant4 για το Audi RS5

Με τη Variant 4 ο KW προσφέρει μια κορυφαία λύση ανάρτησης με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Τώρα η Variant 4 με τις 3-way ρυθμίσεις είναι διαθέσιμη